Hey yo!

2009.11.09. 16:18

Helloka!:) Nos az előző bejegyzést köszönöm Nuthy koleginának:)

Következő kis téma (amire majd írjon kedveském is egy bejegyzést) ilyen kis kérdésecskék megválaszolása lesz.

Kezdem is egy ártatlanabbal:  Miért kék az ég?

Az ég azért kék, mert nem más színű. Ha más színe lenne nem biztos hogy "kék ég"-nek hívnánk hanem mondjuk zöldnek... Nem lenne végülis baj mert én szeretem a zöldet, de ha egyszer már kék akkor mért lenne más?

Ha egy napig élnél mit tennél?

Nah ez a kérdés már komolyabb. Minap bioszon jutott eszembe és érdekes róla elgondolkodni. Tehát egy nap nagyon kevés ezért biztos hogy korán felkelnék, hogy több időm legyen. Minden lehetőséget ami jön kihasználnék, mindenre igent mondanék és nem foglalkoznék a következményekkel. Bármi őrültséget megtennék:)

Mért bukik bele az egyik ember abba amit a másik átvészel?

Fontos kérdés, tessék megfontolni. Az élet nem új dolog. Sőt kifejezetten régi. Megszületünk, élünk, meghalunk.Pont. De nem az a lényeg hogy mi is történik hanem hogy kivel. Minden ember mást tesz egy adott helyzetben, máshogy gondolkodik, mást mond. Ha valaki gyenge ahhoz hogy megtegyen vmit akkor nem a helyzet hanem az ő saját hibája.  A válasz a kérdésre tehát az, hogy azért mert az ember Egyedülállóan sokszínű;)

Mellesleg rájöttem, hogy a mellesleg szóban benne van a mell. nah de :lehet hogy értelmetlenek a kérdések, és a válaszok talán mindinkább, de mégis ezektől a kérdésektől és válaszoktól vagyok aki vagyok.

Jövőhéten jövök;)

A bejegyzés trackback címe:

https://igenezegyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr41513014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása